ca
ca

Notícies

"Innocentada" -Relleu al capdavant dels Xafatolls-

Dissabte, 30 de Desembre de 2017

Cada any mirem de mantenirt-nos fidels a les costums tradicionals d'aquest país i una d'aquestes és fer una innocentada el dia 28 de desembre, dia dels Sants Innocents, tot i que adaptant-nos a les noves teconologies.

I la d'enguany ha estat la publicació al nostre Facebook del suposat relleu a la presidència del Club Xafatolls per part de la Mariona Sans (iinocentada o no, ja veurem  )

A continuació exposem aquersta broma penjada al Facebook: www.facebook.com/xafatolls/

"Notícia de darrera hora:

Mariona Sans Vila rellevarà a Juli Niubó Caba al capdavant de l' Associació Atlètica Xafatolls

Tot i que el relleu es produirà a finals del mes de gener, en l'assemblea general anual de socis i sòcies, l'actual president dels Xafatolls va aprofitar la presència dels mitjans de comunicació desplaçats aquest dimarts a Mollerussa per cobrir la 35a Cursa de l'Indiot per anunciar aquesta notícia.

Segons Niubó és hora que després de 30 anys hi hagi una presidenta als Xafatolls.

D'aquesta manera Mariona Sans es convertirà en la primera dona presidenta d'aquest club d'atletisme del Pla d'Urgell, la qual compta amb la total confiança de l'actual president i de bona part de la massa social del Club.

A més, Mariona Sans ja forma part de l'actual Junta dels Xafatolls i per tant coneix perfectament el funcionament del Club. Tal com va dir Niubó en aquest anunci:" Al maig del 2013 vam iniciar un projecte que ara està començant a donar els seus fruits i el que toca en aquests moments és consolidar aquest model de gestió".

Des d'aquí volem desitjar-li a la Mariona Sans molta sort i encerts en aquesta nova etapa i agrair la gran tasca portada a terme fins a data d'avui pel president Juli Niubó i la seva Junta. "

 Ara a veure quina serà la del pròxim 28 de desembre

Xafatolls, més que un club, una colla d'amics.