ca
ca

Notícies

40è Cros Ciutat de Mollerussa -Memorial Josep Ignasi Culleré-

Dilluns, 05 de Març de 2018

Roger Estradé i Joana Tomé, guanyadors del 40è Cros Culleré que estrena circuit i potencia les escoles

La 40a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que ha reunit al voltant de 500 atletes al Parc de la Serra, ha tingut com a vencedors de la categoria absoluta, els atletes locals de l’Associació Atlètica Xafatolls, Roger Estradé (23:56) i Joana Tomé (23:05). El segon i tercer lloc en categoria masculina han estat per Àlex Tàssies (Linyola-Logiesport) amb un temps de 24:30 i Jordi Olivart (també del Xafatolls) amb 27:13. En dones, el podi s’ha completat amb Laura Rosell (també dels Xafatolls) amb un temps de 23:22 i Angelica Damoc (Independent) amb 23:47.

La principal novetat de l’edició d’enguany ha estat el canvi en el circuit habitual, que ha tingut com a punt de sortida i arribada la pista d’atletisme aprofitant també el traçat que es va utilitzar durant la celebració del Campionat de Catalunya de Cros, que va acollir Mollerussa l’11 de febrer. A més a més, també s’ha fet una aposta per potenciar la participació dels centres de primària i secundària ja que els atletes del club amfitrió, els Xafatolls no han competit com a club sinó representant les escoles i instituts on cursen els estudis.

També s’ha seguit amb la iniciativa recuperada l’any passat d’atorgar els Premis Cros Culleré a la Participació, però centrats només en les escoles en aquest cas. Així, s’han previst tres premis de 300, 200 i 100 euros en material escolar a les tres primeres escoles amb més arribats. També un any més s’ha tornat a participar en la iniciativa Posa’t la gorra promoguda per l’AFANOC.

Nota de premsa de l'Ajuntament de Mollerussa.

Web del Cros Culleré: www.amollerussa.com/croscullere

Les classificacions del 40è Cros Ciutat de Mollerussa -Memorial Josep Ignasi Culleré-: www.amollerussa.com/public/296/file/resultats%20cros%202018.pdf

Fotografies del Cros Culleré 2018: www.flickr.com/photos/xafatolls/sets/72157692391104711

Xafatolls, més que un club, una colla d'amics.