ca
ca

Notícies

La 2a Cursa/Caminada aecc en marxa de Mollerussa aplega prop de 700 participants

Diumenge, 12 de Maig de 2019

Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez han estat els guanyadors de la cita, puntuable per a la Lliga Ponent i disputada sobre un recorregut únic de 5 kilòmetres.

Prop de 700 participants han donat avui suport a la Cursa/Caminada Mollerussa AECC en Marxa contra el Càncer de Mollerussa, que celebrava la seva segona edició i ha tingut com a guanyadors Josep Ramon Sanahuja i Mònica Martínez.

La cita s’ha desenvolupat sobre un trajecte completament sobre asfalt pels carrers de Mollerussa, amb un recorregut únic de 5 kilòmetres. La novetat d’aquest any era que també hi havia classificació masculina. Així, en homes els representants dels Xafatolls ha ocupat per complet el podi, amb Josep Ramon Sanahuja com a guanyador amb un temps de 17.24, Josep A. Gardeñes en segon lloc (17.24) i José Cobo en tercera posició (17.37) -tots 3 del club organitzador, els Xafatolls de Mollerussa-, mentre que la quarta plaça ha estat per a tot un clàssic de les curses populars lleidatanes com és Alexandre Tàssies (CE Linyola) amb 17.57.

En dones, triomf d’una de les corredores més en forma del moment, Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners), amb un temps de 19.39, pel davant de Sandra Borda (Xafatolls), segon amb 21.38, i de Marta Bosch (CE Linyola), tercera amb 22.27.

L’organització ha anat a càrrec de la Junta Local de l’AECC de Mollerussa amb la col•laboració de la resta de juntes de l’AECC del Pla d’Urgell i de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, i el recolzament de l’Ajuntament de Mollerussa i de la Diputació de Lleida. El repte era recollir fons per a l’AECC, entitat a la qual s’han destinat els beneficis, a més de donar visibilitat a l’entitat local i a les activitats d’ajuda que duu a terme amb una vintena de persones a la ciutat, així com també a la comarca.

El Parc Municipal ha estat el centre d’operacions d’una jornada en què tots els participants han rebut com a obsequi la bossa del corredor que incloïa una samarreta. A més, han pogut gaudir d’avituallament, una sessió de zumba, servei de dutxes i vestidors a la Piscina Municipal (descoberta), com també de servei de guarda-roba. La prova ha circulat per l’avinguda del Canal, el carrer de Ferrer i Busquets i el carrer de Domènec Cardenal fins a completar els 5 kilòmetres del recorregut.

Podeu consultar les classificacions a 5km.

Fotos al Flickr dels Xafatolls del moment de la sortida a: www.flickr.com/photos/xafatolls/sets/72157691395096313

Fotos al Flickr dels Xafatolls al seu pas per la Plaça Manuel Bertrand a: www.flickr.com/photos/xafatolls/sets/72157678208786617

Trobareu un altre àlbum de fotos al Facebook d'ITER5.

Nota de premsa
Ajuntament de Mollerussa

 

 

Xafatolls, més que un club, una colla d'amics.