ca
ca

Notícies

Sopar Social - Nominats 2018

Dilluns, 26 de Novembre de 2018

Aquest passat dissabte 24 de novembre l'Associació Atlètica Xafatolls va celebrar el "Sopar Social" al Restaurant Resquitx acompanyats per una vuitantena de socis/sòcies.

El "Sopar Social" és un esdeveniment "fixe" que es fa cada any al voltant del mes de novembre.

Un esdeveniment on hi ha temps per les presentacions dels nous/noves socis/sòcies, pel discurs del president on fa balanç de la temporada i agraïment dels patrocinadors, alguna que altra "sorpresa",  a més de sopar, xerrar i festa fins que el cos aguanti. I és que no tot ha de ser córrer i competir.

Però una de les parts "centrals" d'aquest sopar és el reconeixement als socis i sòcies que han destacat pels seus mèrits esportius o per la seva especial contribució i trajectòria dins del Club.

Els nominats d'aquest any han estat: la Mireia Sosa, la Noemi Montull i l' Iván Abós Lopera.

També vam sorprendre (aquesta era la idea  ) i nominar a una persona de la que no hi ha dubtes de la seva implicació i trajectòria en el club aquests darrers (i propers) anys, i que ha portat al club a un gran nivell, tant de socis com d'èxits esportius, ja sigui dels atletes federats, dels corredors/es "amateurs" com el gran planter que tenim en l' Escola A.A. Xafatolls, i aquesta persona no és altra que el seu president, el Juli Niubó Caba. 👏 👏 👏

Moltes felicitats a tots i totes els nominats, i a tots i totes els que ens vau acompanyar en aquesta velada tan especial.

I ja ho sabeu, no us perdeu el proper "Sopar Social". Us ho passareu molt bé!!!

Xafatolls, més que un club, una colla d'amics.