ca
ca

Notícies

l’Agrupació Sardanista de Mollerussa estrena nova seu social.

Dilluns, 16 d'Octubre de 2017

Portes obertes i ballada de sardanes en una matinal festiva per celebrar l’esdeveniment.

EL diumenge 29 d’octubre a partir de les 12 del migdia, l’Agrupació Sardanista obrirà les portes de la seva nova seu situada en la segona planta de l’Edifici Sociocultural Germans Freixes a l’Avinguda de la Generalitat de la capital del Pla d’Urgell.

La inauguració, a banda de poder visitar les noves instal·lacions, es complementarà amb una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vents de Riella en la mateixa Av. de la Generalitat davant la nova seu i amb un petit refrigeri per a tots els assistents.

Els darrers trenta anys, l’Agrupació ha fet ús d’un petit despatx en l’Edifici Sant Jordi de l’Avinguda del Canal de Mollerussa El nou local permetrà disposar de tota la documentació, premis, distincions i material divers en un sol espai. La junta sardanista també podrà atendre amb més comoditat a les persones i institucions que al llarg de l’any mantenen contacte amb l’Agrupació.

EL nou local, situat en la segona planta de l’edifici Germans Freixes, és una cessió temporal per a ús de l’entitat per part de l’Ajuntament de Mollerussa propietari de l’immoble.

Apunta't al nostre butlletí