ca
ca

TRIATLÓ

L'any 2011 arrenca XAFATOLLS TRIATLÓ, la nova secció de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa.

Una trentena de participants són els que s’han apuntat en aquesta nova secció. De fet ja va tenir els seus inicis a finals dels anys noranta, però no ha estat fins ara que s’ha constituit com ha entitat federada dins de la Federació Catalana de Triatló.

El passat divendres es va fer la presentació i repartiment dels nous equipatges que s’han dissenyat per aquesta especialitat.

El diumenge 5 de juny de 2011 els Xafatolls Triatló s'han estrenat en la prova “Extrememan Triathlon de Salou-Costa Dorada”, ja amb el nou equipatge.

Les distàncies previstes de la prova són un total de 226 km, repartits de la següent forma:

- 3.800 m de natació
- 180 km de ciclisme
- 42,2 km. De cursa a peu (una marató)

L’Eduard Aixalà, el Carles Areny, el Jordi Cos i el Xavi Riu, serán els quatre representants del club que participaran en aquesta prova extrema de llarga distància, de caire internacional, on s’espera 400 participants

 

 


2a edició de les 100 de 100 (7/01/2012)

 

 

Primera triatló puntuant com a equip Balaguer 2011 (1,9 - 90 - 21)

 


Resultats Extreme Man Salou

El passat 5 de Juny 3 tres triatletes del nostre club: Carles Areny, Xavier Riu, Jordi Cos i Eduard Aixalà van fer debutar la secció de triatló del club.

En el següent enllaç es poden consultar les classificacions

Classificacions Extreme Man Salou 2011


Disseny final dels monos

De Disseny monos

Primer disseny dels monos

Disseny monos

 


Un blog a seguir

http://carlosochoaultratri.blogspot.com/ Aquest blog pertany a Carlos Ochoa, un català nascut a Bellver de Cerdanya que el mes passat va completar una doble deca Ironman (76km nedant amb piscina!!! - 3600km amb bici - 844 corrent). La va fer amb 27 dies.

Adjunto un video dels últims km nedant:

 


100 de 100

El proper diumenge 2 de gener de 2011. Volem començar el nou any amb un bany a la Piscina Coberta de Mollerussa. Hem quedat el primer diumenge de l'any per intentar completar les 100 de 100 (100 sèries de 100 metres). Qualsevol persona que li agradi la natació pot apuntar-se al repte, presentant-se a la instal·lació sobre les 8 del mati. 
 


 Informació

Per qualsevo dubte o suggeriment podeu posar-vos en contacte mitjançant el següent correu electrònic: xafatollstriatlo@gmail.com 


Triatló - l'inici -

Bé companys, això ja comença a pendre forma. Poc a poc anirem omplint aquest nou espai en aquesta web.

Esperem que això que comencen uns quants ho poguem acabar molts més.

Comencen a nedar i a pedalar, l'any que ve n'hem de fer més i millor.