ca
ca

Cursa 5 km - Reglament

Reglament Cursa de 5 km Mollerussa 2018

 1. En la cursa de 5km, la inscripció es tancarà el divendres 19 d'octubre o quan s'arribi als 400 participants. Els que acabin rebran una samarreta tècnica commemorativa de màniga curta d'alta qualitat.
 2. Els premis seran pels tres primers guanyadors masculins i les tres primeres guanyadores femenines. Hi haurà categoria única. Es permetrà la participació a corredors/es nascuts a partir de l'any 2004.
 3. La sortida i arribada serà al mateix lloc i hora que la mitja marató. El recorregut serà tot urbà.
 4. Les reclamacions es faran per escrit, una vegada s'hagin acabat les curses, previ dipòsit de 30€, i la decisió de l'organització serà inapel·lable.
 5. L'organització declina tota responsabilitat en quan als diferents perjudicis que la participació en les curses pot portar als inscrits.
 6. Pel sol fet de participar, s'accepta el present reglament, i el que s'escau fora d'aquest queda sota decisió de l'organització.
 7. L'organització pot demanar el DNI o similar, per comprovar l'edat de l'atleta o l'autenticitat de les seves dades.
 8. D'acord el que estableix l'Article 13 del Reglament General de Protecció de Dades, l'informem que les dades facilitades seran incloses en un tractament de dades responsabilitat de l'Ajuntament de Mollerussa, les dades seran utilitzades per a la gestió de l'activitat. Les seves no seran cedides a tercers i un cop finalitzada seran destruïdes. Per a més informació consulti la nostra política de privacitat.
  Així mateix s'informa de la possibilitat d'exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió i la resta dels seus drets mitjançant la remissió d'un escrit dirigit al Delegat de Protecció de Dades a la següent adreça: Ajuntament de Mollerussa, Plaça de l'Ajuntament nº 2, 25230 Mollerussa (Lleida).
 9. No s'admetran en cap cas devolucions de la inscripció. Només s'admetran canvis de qualsevol dada associada a les inscripcions fins 24 hores abans del tancament de període de inscripcions que figura en el reglament de la carrera. A partir de l'últim dia del període de inscripcions fixat no s'acceptarà cap tipus de modificació.