ca
ca

Agenda

Inici del Mollerussa Dansa!

Del 25/09/2017 al 25/06/2018
20:30
Escenari del teatre l'Amistat

Arranca també l’activitat del grup dansaire de l’Agrupació: Mollerussa Dansa!

Aquest mes de setembre també s’iniciarà l’activitat del grup Mollerussa Dansa, amb la intenció de crear un grup estable de balls tradicionals a la nostra ciutat.

Mollerussa Dansa aprofundirà en la tècnica de la sardana d’exhibició i de punts lliures per aconseguir la participació d’alguna colla mollerussenca en el pròxim campionat del Concurs de Colles Sardanistes de les Terres de Lleida.

El grup també vol introduir-se en els balls tradicionals o d’esbart. Cal recordar que Mollerussa va gaudir d’un grup d’Esbart durant uns anys i ara pot ser un bon moment per recuperar aquestes danses. Les classes comptaran amb la participació de monitors professionals de colles sardanistes i grups d’esbart de les nostres contrades.
Mollerussa Dansa, està obert a tothom que vulgui participar d’aquest projecte. Des de l’organització recalquen que no és necessari saber ballar sardanes per fer ball tradicional i que cadascú podrà escollir en quin tipus de dansa vol incorporar-se.

Els cursos del Mollerussa Dansa tindran lloc els dilluns de 2/4 de 9 a 10 de la nit a l’escenari del Teatre l’Amistat. Per ampliar qualsevol informació vers aquest tema els interessats poden adreçar-se a través del correu mollerussadansa@gmail.com. El preu per curs és de 15€ el trimestre i gratuït pels socis i sòcies de l’Agrupació.
 

Apunta't al nostre butlletí